Arkiverade nyheter


18-dec 2005
Tack för stödet på Dancing Dingo. Vilket röj! Jag hoppas kunna få in lite bilder därifrån var det lider. Efter lite allmäna tråkningar från vissa bandmedlemmar om gamla bilder här och var har jag nu till slut bytt ut så att de mesta faktiskt involverar dagens bilder på dagens Foxbone.

3-dec-2005
Vilken kväll vi fick på Tantogården och vilket bröllop. Härligt! Vi önskar Mikaela och Fritz all välgång i framtiden.
Nu är det dock dags för årets sista spelning. Platsen blir Dancing Dingo och vi hoppas att så många som möjligt kommer dit. Om inte så får vi önska er alla en God Jul och vi syns i så fall 2006.

2-okt-2005
Det var ett tag sedan sidan uppdaterades. Foxbone har haft en väldigt lugn sommar. Vi har dock tagit nya tag och befinner oss allt som oftast på Saddle and Sabre på Måndagskvällarna för att repa. En ny spelning är inplanerad den 18 nobember, men innan dess är det ju dags för Hillbilly Bluegrass Night på Mosebacke den 15 oktober. Vi spelare visserligen inte men det kommer bli en jäklga massa bra bluegrass.

29-maj-2005
Så har två spelningar till fått referat på sidan. Läs om vår trevliga kväll hos Vin & Sprit och hur vi nästan tvingades byta namn till "Bag-in-Boxbone". Kolla även in bilder från Mosebacke!!!

20-Maj-2005
Så var det dags att uppdatera lite grann. En ny spelning har fått sig en genomgång och lite nya bilder har lagts upp. Mer info att vänta!

29-Mar-2005
Tack alla fantastiska människor för att ni kom till Mosebacke och gjorde detta till en oförglömlig kväll. Vi hade otroligt roligt och vi hoppas att även ni fick det ni kom dit för. Foton och lite ljudspår från konserten kommer nog att dyka upp inom de närmaste veckorna. Tack igen från oss alla i bandet.

23-Dec-2004
Så har vi klarat av vår första spelning i den nya versionen av Foxbone. Det hela gick av stapeln i Gamla Stan i Fantasy Interactives fina lokaler i Gamla Stan. Grymt kul att vara tillbaka på estraderna igen... Så ser det ut som vi kan samla ihop till en spelning på Mosebacke i Mars. Jäkligt kul. Vi ser farm emot att samla folket igen. Väl mött då.

10-Nov-2004
Tiden går och saker och ting förändras. Så även Foxbone. Tyvärr har vår kära gitarrist Andreas valt att lämna oss, någon som vi alla tycker är otroligt tråkigt, men som sagt saker och ting händer.
Vi är däremot glada att hälsa vår andra Ola välkommen in i bandet. Ola tar över Andreas roll som gitarist vilket är en ganska stor utmaning för vem som helst. Men Ola ler och ser glad ut ändå. Vi syns!

05-Jul-2004
Tiden har gått och så har spelningarna. Vi klarade av westernfesten, blev mycket lyckad om jag får säga det själv, och nu i helgen så drämde vi av två set på Lida Country Festival. Dagen till ära bar vi hatt och mörk kostym. Oj va vi var läckra. Kolla in de nya bandbilderna, Ola, Andy, Pontus, Ralf och Johan. Glad sommar!

13-Apr-2004
Lite nya versioner av låtarna finns nu att ladda ner på siten. Detta är delar av resultatet från inspelningarna på Studio Blue som vi genomförde i början av mars! Mycket nöje!

05-Apr-2004
Så var första spelningen avklarad med den nya banduppsättningen. Det hela gick riktigt bra!! Tre Backar var som gjort för bluegrass!! Tack gott folk jag hoppas vi hörs snart igen!!!

23-Mar-2004
Så har Foxbone blivit tvugna att vinka farväl till en av sina orginalmedlemmar vår basist Jonas. Vi har dock gjort en ny försärkning inom basområdet och lyckats lura till oss vår käre Pontus. Livet som band inom den så heta bluegrasscenen är hektiskt och oerhört föränderlig liksom vår omvärld. Välkommen Pontus, Jonas vi älskar dig.

08-Mar-2004
Så har Foxbone för första gången i historien fått tillbringa en halvdag i en studio. Vilken press. Givetvis genomfördes detta live, rakt upp i stormembranet. Det var både en och två som tyckte det var riktigt jobbigt att stå och toppresetera under den pressen. Vi rev av en hel del eget material som vi hoppas att vi kan foga samman till någon form av demo/skiva. Vi får se hur det blir och hur det låter. Vi ser med spänning fram emot resultatet. Tack till Studio Blue för stöd och uppmuntran!!!

23-Feb-2004
Så har både gitarristen och mandolinisten äntligen investerat i nya instrument. Den gamla Levin mandolinen skall nu få pensioneras och ersättas av en sproilans Furch mandolin. En underbar kreation, troligtvis det vackarste som någonsin byggts (sa han blygsamt). Den gamla Fendern har även den gått till sällare jaktmarker till den kanadensiska gitarrtillverkarens Simon and Patricks glädje.

16 Februari
Ratta in P1 kl 21:03, onsdagen den 25 februari. Då kommer du bland annat höra Foxbone framföra den egenkomponerade bluegrasslåten "Devil in me", samt lite allmänt prat om bluegrass. Programmet heter Living Room och är på engelska.

15 Februari 2004
Så har den nya versionen av sidan änligen släppts.
Det har tagit tid det vill jag lova. Lämna gärna förslag och idéer på förbättringar. Gästboken fungerar perfekt för detta. Mycket nöje!!! Jag har dessutom lagt in en liten reseberättelse från vår senaste spelning i Torsby.

15-Jan-2004
Jaha. Så har Foxbones egen lilla Mark Twain (äldre släkting till den likaledes berömda Shania Twain) slagit till igen. Du kan nu läsa om vårt grymma företagsgig vi hade den 5:e december. Låt dig hänföras över detta literära mästerverk..

01-Dec-2003
Så har vi varit ute och spelat igen. Läs om spelningen samt titta på lite nya bilder. TACK för senast Grimstagården vi syns väl igen?

24-Nov-2003
En månad sen sist. Lite nya musikalster finns att lyssna på under rubriken Musiken. Förhoppningsivs lite bättre kvalite på detta än de tidigare.

01-Dec-2003
Så har vi varit ute och spelat igen. Läs om spelningen samt titta på lite nya bilder. TACK för senast Grimstagården vi syns väl igen?

24-Nov-2003
En månad sen sist. Lite nya musikalster finns att lyssna på under rubriken Musiken. Förhoppningsivs lite bättre kvalite på detta än de tidigare.

24-Oct-2003
Ännu en spelning är nu bokad i Foxbones kalender. Den 5 december kommer vi ännu en gång att få spela på ett företagsevenemang. Vi ser fram emot detta och vi tackar för förtroendet.

08-Oct-2003
Kom och se Foxbone live den 6:e december. För mer info skicka ett mail.

07-Oct-2003
www.foxbone.com!!!!! Nu har Foxbone fått sin egen domän!

23-Sep-2003
En månad sen senaste uppdateringen. OUPS inte så bra. Nu kan du i alla fall läsa om vår senaste spelning, tack vare Handy Andys spelningsanalys.

Glöm inte att anmäla dig på vår nyligen påfunna maillista. Senaste nytt om spelningar och bravader utlovas. Skicka ett mail!

22-Aug-2003
Så har vi bokat in en spelning för er som vill komma och kika. Datumet blir den 6 september kl 21.00 på krogen Saddle and Sabre

18-Aug-2003
Så har äntligen mr Banjo himself lyckats skriva ihop en liten reseberättelse från vår spelning i Lysvik. Det är viktigt att förstå att mannen som har skrivit detta är en djupt sjuk människa!

11-Aug-2003
Så var säsongens andra bluegrassfestival avklarad. En mer ingående sammafattning med bilder kommer så snart banjonisten fått tummen ur...

25-Jul-2003
Så har vi börjat skriva på historien om Foxbones första bluegrassfestival. Läs mer här.

15-Jul-2003
Så var Foxbones första bluegrassfestival avklarad. Det var två tunga dagar helt i bluegrassens tecken. Vi tackar åskådare och arrangörer för en lyckad festival. Mer information och bilder kommer senare.
Glöm inte bort vår andra spelning i sommar, Lysvik den 2 augusti.

28-May-2003
Så har vi lagt ut lite mer information om vad vi egentligen spelar. Kanske snarare vad vi egentligen kommer att spela, dvs en mängd egna tunga svenska bluegrasslåtar.

25-Apr-2003
Lite nya spelningar är inlagda och planerade. Vi kommer att besöka två bluegrassfestivaler i sommar Nääs och Lysvik.

24-Apr-2003
En helt ny layout har skaptas. Foxbone har fått en ny logga. Inte dåligt!!!

14-Mar-2003
Lite nya bilder från spelningen har lagts till

09-Mar-2003
Tack för att ni kom och tack för ett jäkla stöd under vår spelning. Har sälllan varit så glad och tacksam efter något i mitt liv. Otroligt kul att så många kunde komma och jätte tråkigt att alla inte kom in. Men ge inte upp vi utlovar fler möjligheter till att se Foxbone live!!!

31-Jan-2003
Återigen ett långt mellanrum sedan senaste uppdateringen. Vi har repat på som vanligt och låtarna sitter allt bättre. Vi har även en väldigt glad nyhet. En publik spelning på Gamla Bysis kommer att äga rum den 8 mars. Vi förväntar oss fulla hus och att samtliga Foxbone groupies närvarar.
Vi har även lagt ut lite nya inspelningar av Foxbone!!

11-Dec-2002
Då var det ett tag sedan sidan uppdaterades. Sedan senaste rapporten har en del hänt. En spelning till har genomförts denna gång känner vi oss mycket nöjda både med prestation och ljud. KUL! Annars har vi repat på som vanligt några nya låtar har lagts till reportoaren ett par av dessa är egna alster...

29-Oct-2002
Så har det avverkats ännu en spelning med Foxbone. Läs mer under spelschemat.

15-Oct-2002
Ett tag sedan sist...och mycket har hänt. Ännu en spelning har gjorts på Cattens. Vi har spelat in 3 nya låtar varav en finns tillgänglig härifrån (en fjärde är på gång med det är mer ett långtidsprojekt). Har även lagt in lite nya bilder från spelningar och nu finns även alla i bandet med på bild.

02-Oct-2002
3:e spelningen avklarad och nu även rapporterad på sidan. Dessutom kommer vi ha en spelning på Cattens Pub den 8:e oktober. Alla är givetvis välkomna!

26-Sep-2002
Så ja nu har vi änteligen(??) fått fram lite musik som till 100% spelas av Foxbone. Inspelat från vårt senaste rep. Lyssna och njut. Vi har även lagt till en liten gästbok för att kunna få lite kommentarer på innehåll och dyligt.

22-Sep-2002
Inga nyheter på siten förutom lite små förändringar. Tänkte dock meddela att vi nu börjat att repa in lite eget material. Skall bli intressant att se hur de slutar. Jag funderar på bluegrass på svenska. Vad tror ni?

17-Sep-2002
Ett flertalet sidor har fått lite nytt innehåll. Vi väntar fortfarande på att kunna lägga ut lite fler smakprov på låtar. Dessutom har det dykt upp lite nya spelningar. Vilket är kul. Ta chansen och boka nu!

12-Sep-2002
Genomförde vår andra spelning den 6:e september. Läs mer under spelschema. Har lagt till lite ny information dels börjat arkivera nyheter samt lagt till Sophia som medlem i Foxbone...

08-Sep-2002
Vår "fiddler" är nu inspelad och klar. Har även hunnit med att medverkat på sin första spelning. Vi välkomnar vår deth-metal rockande vän Sophia in i gänget. Lycka till med fiolen och ge f**n i min mandolin.

29-Aug-2002
Ytterligare en ny sida har lagts till, länkar. Dessutom har uppdateringar på Boka spelning samt Lyssna på musiken gjorts.

27-Aug-2002
En beskrivning av vår första spelning är inlagd samt en ny räknare på första sidan.

21-Aug-2002
En ny violinist skall testas i bandet. Vi ser alla fram emot resultatet av detta. Hon lär ju inte vara sämre en killen på mandolin.:-D

21-Aug-2002
Uppdateringar på siten. Nya sidor har tillkommit under Boka spelning, Lyssna på musiken och Spelschema.

 

Om bandet | Musiken | Spelningar | Länkar | Boka oss | Gästbok

©2003 Foxbone